SW-Motech tankbevestiging Pro BMW / Kawasaki / Yamaha (6 schroeven)

€ 30,50
In voorraad
SKU
MD92636
SNELLE VERZENDING
VEILIGE BETALING

Productomschrijving

PRO Tank Ring

BMW/Kawasaki/Yamaha. 6 schroeven.

De PRO tankring combineert perfect de innoverende kracht van twee Duitse bedrijven: Het QUICK-LOCK vergrendelingsmechanisme van de SW-MOTECH tankringen, dat al jaren beproefd is, is nu nog gemakkelijker te bedienen dankzij de magnetische geleidehulp van de Fidlock technologie. Wij hebben de plaatsing van de topring aanzienlijk verbeterd: de verschuifbare topring is al met een geleiderail op de tanktas voorgemonteerd en er hoeft niet in de tanktas geboord te worden.

Daarmee kan de topring individueel op de geleiderail aan de onderkant van de tanktas worden uitgelijnd. Als de juiste positie is gevonden, wordt de bovenste ring er stevig opgeschroefd. Bij het wisselen naar een andere motor kan de positie van de bovenste ring dienovereenkomstig worden aangepast.

De magnetische geleidehulp, ontwikkeld door Fidlock, is een aanvulling op de toch al verfijnde mechanische QUICK-LOCK grendel van SW-MOTECH: De magneten geleiden de bovenste ring in de juiste positie op de tankring en de grendel vergrendelt stevig op zijn plaats. Op die manier ondersteunt de kracht van de magneten de plaatsing van de tanktas. Bevestig de tanktas met een handomdraai en weg bent u – De bagage zit stevig en het is nog leuk ook.

Het mechanische vergrendelmechanisme zet de tanktas vast en de magneten leiden de twee delen van de ring naar elkaar toe. De robuuste, met glasvezel versterkte kunststof met zijn uiterst precieze vergrendelgeometrie is verantwoordelijk voor het stevig op zijn plaats houden van de tanktas in alle wegomstandigheden.

De gepatenteerde PRO tankring is afgestemd op de tankvulopening van het model motorfiets. Dit zorgt voor de best mogelijke plaatsing op de tank.

  • Model-specifieke adapterring voor de beste pasvorm en individuele oplossingen
  • Eenvoudige montage op de tankvulopening
  • Magnetische geleidehulp in de PRO-tankring voor een gemakkelijke bevestiging
  • Snelle ontgrendeling via trekband maakt het mogelijk de PRO-tanktas met een handomdraai te verwijderen
  • De gepatenteerde PRO-tankring geeft PRO-tanktassen een stevige houvast
  • Eenvoudig tanken, De tankdop kan gewoon geopend worden
  • Gemaakt van glasvezelversterkt polyamide
  • Beschermt de lak: de tanktas rust niet op de tank

.
Meer informatie
Meer informatie
VersieBMW
MerkSW-Motech
LeeftijdsgroepVolwassenen
KleurZwart
GeslachtUnisex
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SW-Motech tankbevestiging Pro BMW / Kawasaki / Yamaha (6 schroeven)
Vaak samen gekocht
Totale prijs
Klanten die dit artikel bekeken, bekeken ook