Over ons

Wie we zijn

😃 Opgericht in 1995 en sindsdien succesvol op de markt
📌 gevestigd en geworteld in Karlsruhe (Duitsland)

Onze kwaliteit

🛒 dicht bij onze klanten via onze winkel van 800 m²
🔎 meer dan 100 kwaliteitsmerken in ons assortiment

Onze claim

📦 meer dan 95% van alle artikelen op voorraad in ons eigen magazijn
🚚 meestal verzending binnen een paar uur

Welkom bij King-Moto!

Ons doel is om motorrijders te voorzien van de beste motorkleding en motoraccessoires van de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze winkel, die in 1995 in Karlsruhe werd opgericht, beschikken wij over jarenlange ervaring in het adviseren van onze klanten over alle aspecten van motorkleding en -accessoires, en over een zeer ruim assortiment producten van de meest gerenommeerde merkfabrikanten.

Zo verkopen wij bijvoorbeeld alle 17 toonaangevende merken motorhelmen en de grootste fabrikanten van lederen pakken, motorjacks, motorbroeken en motorlaarzen. Ook op het gebied van motoraccessoires hechten wij veel belang aan kwaliteit. Zo verkopen wij naast GIVI, Bagster en SW-Motech ook de bagagespecialist Hepco & Becker, die in Duitsland produceert.

Meer dan 95% van de artikelen die in de winkel worden aangeboden, hebben wij ter plaatse in voorraad. Verzending vindt meestal plaats binnen een paar uur na uw bestelling. DHL of UPS zorgen voor een snelle en probleemloze levering.

Waar we ook trots op zijn:

Wij gooien teruggebrachte, gebruikte of beschadigde artikelen niet weg, maar repareren en reinigen ze en bieden ze aan op tweedehands platforms. Op die manier verzetten wij ons bewust tegen een wegwerpmentaliteit die vooral in de onlinedetailhandel wijdverbreid is. Bovendien recycleren wij onze kartonnen dozen en gebruiken wij ook dozen die wij van onze leveranciers hebben gekregen voor de verzending naar onze klanten.

We kijken erg uit naar uw aankoop!

Hoe kunt u ons vinden:

Telefoon: 0721 / 9714380 - (Duits en Engels)
E-mail: [email protected]